03 d’abril 2007

Exposició “Escolta amb els teus ulls” al CaixaForum.


Del 14/03/2007 al 06/05/2007 al CaixaForum hi trobem una exposició que tracta la relació de la imatge i la paraula des de diferents punts de vista i amb diferents disciplines artístiques. Donada la proximitat temàtica amb el projecte possiblement aquestes experiències poden aportar alguna idea per reflexionar des del punt de vista teòric.

"Un espai en el qual les paraules s'escolten, es llegeixen, es construeixen, s'intueixen o se silencien és el que s'ha creat amb les obres de quinze artistes de nacionalitats diferents seleccionats de la Col·lecció d'Art Contemporani.

Aquesta nova presentació de la Col·lecció d'Art Contemporani de la Fundació "la Caixa" reuneix un conjunt d'obres que exploren la visualitat i la corporeïtat del llenguatge. Reflectint la diversitat de propostes que ofereix l'art actual, tant els vídeos com les pintures, escultures, fotografies i instal·lacions que s'han seleccionat evoquen amb els llenguatges gestual, verbal i escrit l'experiència visual de la paraula i la comunicació."

Entre els artistes seleccionats hi figuren Geneviève Cadieux, Juan Muñoz, Dora García, Gary Hill, Rivane Neuenschwander i Cornelia Parker.